Τί έγραψε το Alternatrips.gr

Τί έγραψε το Alternatrips.gr

Εκτός από το Δίλοφο , τον κεντρικό προορισμό της εκδρομής μας και τον Ξενώνα ΓΑΙΑ που μας φιλοξένησε με πολύ αγάπη τις μέρες που μείναμε εκεί θα πρέπει να αναφερθώ και σε δύο ακόμη μέρη που επισκέφτηκα και θεωρώ ότι πρέπει να τα μοιραστώ με τους υπόλοιπους φίλους του Alternatrips.

Βέβαια είδα και επισκέφτηκα πολλά και αξιοθαύμαστα μέρη και είναι όντως δύσκολο να επιλέξεις μόνο δύο από αυτά. Ή για να είμαι πιο ακριβής το τρίτο είναι αυτό που δεν μπορώ να επιλέξω.

Το δεύτερο σίγουρα πρέπει να είναι η Ταβέρνα Λίθος που μας φιλοξένησε και τα δύο βράδια που μείναμε στο Δίλοφο.

Η ταβέρνα είναι ένα ζεστό διώροφο κτίσμα. Δεσπόζει το όμορφο τζάκι αλλά και το ωραίο Χριστουγεννιάτικο στόλισμα με τα όμορφα φωτάκια και τα ωραία στολίδια.

Αυτό όμως που κάνει το μέρος ξεχωριστό είναι ο Τάκης. Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας που μαζί με την σύντροφό του μας υποδέχτηκαν και μας έκαναν να αισθανόμαστε σαν να γνωριζόμαστε χρόνια.

Τα εδέσματα, το κρασί, το περιβάλλον, η ζεστασιά, ναι όλα φανταστικά. Μάγειρας ο ίδιος ο Τάκης σου ετοιμάζει αυτό που θα επιλέξεις να φας εκείνη την ώρα. Θα μπει στη κουζίνα, θα σου το ετοιμάσει και μετά θα έρθει πάλι να κάτσει μπροστά στο τζάκι και να σου μιλάει σαν να σε ξέρει χρόνια.

Είχαμε βέβαια και την τύχη να επισκεφτούμε την ταβέρνα του ένα Σ/Κ που σε γενικές γραμμές δεν είχε και πολύ κόσμο γιατί ήταν μόλις λίγες μέρες πριν από τις γιορτές και δεν επιλέγει κανείς για να εξορμήσει λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Είναι ένα μέρος που θα ήθελα να επισκεφτώ ξανά οπωσδήποτε.

Περισσότερα εδώ